Какво нас вријеме очекује током викенда

Срна
Какво нас вријеме очекује током викенда

БАНЈАЛУКА - У Републици Српској током предстојећег викенда биће промјенљиво вријеме са јаким вјетром, понегдје и јаким југом, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ће бити натпросјечно топло, вјетровито промјенљиво вријеме - на сјеверу и истоку очекују се сунчани периоди, док ће на југу и западу бити претежно облачно, уз понегдје слабу кишу, а дуваће умјерен, послије подне у Крајини и на планинама јак, југозападни и јужни вјетар.

У ноћи на суботу, 10. фебруар, падавине ће постепено јачати на југу и западу.

Максимална температура ваздуха биће од 12 на југозападу до 21 на сјеверу, у вишим предјелима од осам степени Целзијусових.

У суботу, 10. фебруара, биће топло, вјетровито и промјенљиво облачно вријеме - на југу и западу падаће киша, а у осталим предјелима у првом дијелу дана биће суво, а послије подне и увече падаће киша, на југу јача. Биће и обилнијих падавина које ће се постепено ширити ка истоку и сјеверу.

Дуваће јак југо, понегдје и олујни, а максимална температура ваздуха биће од 12 на југозападу до 21 на сјевероистоку, у вишим предјелима од осам степени.

У недјељу, 11. фебруара, биће вјетровито и облачно - на југу уз обилне падавине и пљускове са грмљавином, а на сјевероистоку топло уз више сувог времена и слабу кишу само повремено.

Дуваће јак, понегдје и олујни југо, који ће послије подне и увече слабити, као и падавине, док ће максимална температура ваздуха бити од 12 на западу до 19 на сјевероистоку, у вишим пређелима од седам степени Целзијусових.

У понедјељак, 12. фебруара, биће облачно и свјежије, уз повремену кишу, слаб снијег само на највишим планинама, а максимална температура ваздуха биће од осам до 13, у вишим пређелима од три степена Целзијусова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 24 бебе
Рођене 24 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана