Какво нас вријеме очекује сутра?

Срна
Какво нас вријеме очекује сутра?

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује умјерено до претежно облачно вријеме са кишом или локалним пљусковима.

Ноћас ће наоблачење са јачом кишом кренути од југа и запада ка сјеверу.

Током дана биће вјетровито уз благи пад температуре ваздуха и промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Нове падавине очекују се у поподневним часовима и кретаће се ка сјевероистоку, док ће у Херцеговини бити претежно облачно, али суво.

Увече ће доћи до постепеног разведравања са запада.

Јутарња температура ваздуха биће од 12 до 17, на југу до 19, а дневна од 18 до 24 степена Целзијусова, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар јужни и југозападни.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Чемерно 13, Фоча, Соколац, Калиновик, Хан Пијесак и Рудо 14, Вишеград и Гацко 15, Требиње 16, Билећа и Сарајево 17, Сребреница и Широки Бријег 18, Кнежево и Тузла 19, Мркоњић Град, Србац, Бугојно, Градачац, Ливно и Неум 20, Бијељина, Добој, Зворник, Јајце, Мостар и Зеница 21, Дринић и Дрвар 22, Бањалука и Приједор 23, Рибник и Бихаћ 24, те Сански Мост 25 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана