Какво нас вријеме очекује сутра

СРНА
Какво нас вријеме очекује сутра

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити умјерено до претежно облачно вријеме уз краће сунчане периоде и углавном суво, а слаба киша падаће само понегдје.

Ујутро ће око ријека и по котлинама бити честа магла. Послије подне се очекује на југу киша која ће се затим ширити ка истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У ноћи ка сриједи на југу и југозападу биће нове падавине које ће се до наредног јутра ширити ка сјеверу.

На југу ће понегдје бити и пљускова са грмљавином уз нешто јаче падавине.

Дуваће слаб до умјерен вјетар источних смјерова, а послије подне и увече повремено јак вјетар.

Јутарња температура ваздуха износиће од осам до 12, на југу око 15, у вишим предјелима од четири, а дневна од 16 до 23, у вишим предјелима од 12 Целзијусових степени.

Данас у Српској и ФБиХ у сјеверним и сјеверозападним подручјима преовладава претежно облачно вријеме, а у другим подручјима сунчано уз малу до умјерену облачност, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница пет, Мраковица осам, Чемерно девет, Калиновик 10, Дринић, Кнежево и Хан Пијесак 11, Мркоњић Град и Соколац 13, Бањалука, Нови Град и Приједор 14, Добој, Рибник, Србац и Сребреница 15, Фоча 16, Сарајево, Гацко и Зворник 17, Рудо 18, Бијељина и Вишеград 19, Билећа и Неум 23, Требиње и Мостар 24 Целзијусова степена. /крај/вса

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана