Какво нас вријеме очекује сутра

Срна
Какво нас вријеме очекује сутра

САРАЈЕВО - У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује топло и сунчано вријеме, уз мјестимично могућу кишу и локалне пљускове са грмљавином, те дневном температуром ваздуха до 36 степени Целзијусових.

Ујутро ће бити претежно сунчано, око ријека и по котлинама понегдје пролазна магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана на сјеверу и западу биће топло и сунчано, док ће на југу и истоку доћи до развоја облачности која ће понегдје донијети краткотрајну кишу и локалне пљускове са грмљавином.

Јутарња температура ваздуха биће од 16 до 22, у вишим предјелима од 12, а дневна од 31 до 36, у вишим крајевима од 26 степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверног и сјевероисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14 часова: Кнежево, Хан Пијесак и Чемерно 25, Соколац 26, Калиновик и Гацко 27, Сребреница 28, Шипово, Бихаћ и Ливно 30, Рудо, Фоча, Мркоњић Град, Рибник, Бугојно, Дрвар, Јајце, Сарајево и Тузла 31, Зворник, Србац, Бањалука, Билећа, Вишеград, Добој, Градачац, Сански Мост и Широки Бријег 32, Бијељина, Приједор и Неум 33, Требиње и Зеница 34, Мостар 37 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана