Какво нас вријеме очекује сутра

Срна
Какво нас вријеме очекује сутра

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити претежно сунчано са температуром ваздуха до 40 степени Целзијусових.

У другом дијелу дана очекује се развој облачност, претежно по брдско-планинским предјелима од југозапада ка истоку, који локално може донијети пролазну кишу или пљусак са грмљавином, а касније према вечери и у ноћи на четвртак локални развоји праћени кишом или пљуском могући су и у нижим предјелима на сјеверу и истоку.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, на моменте појачан источни, а у Херцеговини очекује слаб до умјерен и промјенљив, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха биће од 15 до 21, а максимална од 33 до 40 степени Целзијусових.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Чемерно 30, Мраковица и Иван Седло 31, Дринић и Соколац 32, Гацко и Хан Пијесак 33, Ливно 34, Сребреница и Неум 35, Требиње, Билећа, Мркоњић Град, Нови Град, Фоча, Шипово, Бихаћ, Бугојно, Сански Мост и Широки Бријег 36, Рибник и Србац 37, Бањалука, Приједор, Рудо, Дрвар, Градачац, Сарајево и Тузла 38, Бијељина, Добој и Зворник 39, Вишеград и Зеница 40, те Мостар 41 степен Целзијусов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана