Какво нас вријеме очекује сутра

Срна
Какво нас вријеме очекује сутра

САРАЈЕВО, 3. АВГУСТА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност и температуру ваздуха до 34 степена Целзијусова.

У првом дијелу дана биће претежно сунчано вријеме уз пролазну облачност, понегдје уз ријеке и по котлинама могућа је магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Од средине доћи ће до наоблачења на западу и сјеверу, које ће се премјештати даље ка истоку и југу, понегдје по брдско-планинским крајевима југозапада и истока могућа је слаба киша.

У Херцеговини ће током већег дијела дана бити сунчано и вјетровито.

Јутарња температура ваздуха од 12 до 21, у вишим предјелима од девет, а дневна од 27 до 34, у вишим предјелима од 24 степена Целзијусова.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверни до сјевероисточни, а у Херцеговини умјерена бура, на ударе јака.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Калиновик 18, Соколац и Хан Пијесак 22, Мраковица и Сребреница 23, Чемерно 25, Мркоњић Град 27, Приједор, Нови Град, Рибник, Србац, Бихаћ и Тузла 28, Добој и Гацко 29, Бањалука, Бијељина, Сарајево и Неум 30, Вишеград, Фоча и Зеница 31, Требиње, Билећа и Рудо 32, те Мостар 34 степена Целзијусова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана