Какво нас вријеме очекује сутра

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити умјерено до претежно облачно вријеме, а послије подне су могући локални пљускови и грмљавина

Јутарња температура ваздуха износиће од 13 до 22, у вишим предјелима од 10, а дневна од 31 до 36, у вишим предјелима од 26 степени Целзијусових.

Ујутро и прије подне биће промјенљиво вријеме уз постепено наоблачење са запада које ће се премјештати ка истоку, што локално може условити пролазну кишу или пљусак са грмљавином, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Послије подне се очекује нестабилно вријеме уз развој облачности која ће донијети кишу или пљусак праћен грмљавином, претежно у брдско-планинским предјелима на западу и истоку.

Локално су могуће непогоде у виду обилнијих падавина, појачаног вјетра и појаве града.

На југу ће бити сунчано уз развој облачности у вишим предјелима која може условити пролазну кишу или пљусак.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, промјенљивог смјера.

У Републици Српској и ФБиХ данас преовладава сунчано вријеме уз малу облачност, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 19, Чемерно 28, Соколац и Иван седло 30, Гацко и Сребреница 31, Мркоњић Град и Ливно 33, Требиње 34, Бањалука, Сарајево и Градачац 35, Бијељина, Добој, Приједор, Тузла и Зеница 36, Вишеград 37, Неум 38, те Мостар 39 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана