Какво нас вријеме очекује сутра

Срна
Foto: Танјуг

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) сутра се очекују сунчани периоди уз постепено наоблачење од запада и југа ка сјеверу и истоку, те температуру ваздуха до 21 степен Целзијусов.

Ујутро ће бити свјежије и претежно ведро, а магле ће понегђе бити око ријека и по котлинама, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Увече и у ноћи са сриједе на четвртак биће претежно облачно уз слабу кишу само понегђе на сјеверу и истоку.

Дуваће слаб до умјерен, западни и југозападни вјетар.

Јутарња температура ваздуха биће од четири до девет, у вишим пређелима од један, а дневна од 15 на југозападу до 21 на истоку, у вишим пређелима од девет степени Целзијусових.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава промјенљиво облачно вријеме уз повремено локалне пљускове и слабу грмљавинау.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница нула, Чемерно седам, Калиновик и Хан Пијесак 10, Гацко и Кнежево 11, Мраковица 12, Дринић и Соколац 13, Билећа и Сребреница 14, Фоча 15, Мркоњић Град, Сарајево и Неум 16, Бањалука, Зворник и Требиње 17, Бијељина, Вишеград, Добој, Рибник и Србац 18, Нови Град, Приједор, Рудо и Мостар 19 Целзијусових степени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана