Какво нас вријеме очекује сутра

Srna
Foto: Arhiva

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује облачно, хладно и углавном суво вријеме, локално може падати слаб снијег.

Врло слаб снијег ће провејавати само понегдjе на истоку и у вишим предјелима на западу. На југу претежно сунчано и топлије али и вјетровито. Увече постепено разведравање од запада, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар већином слаб сјеверног и сјеверозападног смјера. У Херцеговини и југозападу умјерено јака бура.

Најнижа јутарња температура ваздуха већином између минус осам и минус три, на југу до четири степена Целзијусових. Највиша дневна температура ваздуха углавном између минус четири и нула, на југу од пет до девет степени Целзијусових.

Данас је претежно сунчано било на подручју Херцеговине и на југозападу, док је у већем дијелу земље било доста ниске облачности која се локално смањила.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Соколац и Иван седло минус шест, Калиновик, Мраковица, Сребреница и Чемерно минус пет, Бијељина, Дринић, Кнежево и Тузла минус четири, Бањалука, Зворник, Мркоњић Град и Бихаћ минус три, Вишеград, Добој, Србац, Шипово, Бугојно, Дрвар, Сански Мост и Сарајево минус два, Нови Град, Приједор, Рибник, Рудо и Градачац минуст један, Фоча и Зеница нула, Хан Пијесак и Ливно два, Гацко четири, Билећа и Мостар шест, Широки Бријег седам, Требиње и Столац осам и Неум девет степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана