Какво нас вријеме очекује сутра

ГС
Какво нас вријеме очекује сутра

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити облачно и неуобичајено топло вријеме за ово доба године, мјестимично са кишом и температуром од 18 до 24 степена Целзијусова.

Ујутру ће на југу и југозападу бити облачно, повремено са кишом, а у осталим предјелима суво и сунчаније уз умјерену облачност, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Средином дана на западу се очекује постепено јача киша, а затим ће се пљускови премјештати ка сјеверу и истоку. Понегдје ће бити пролазно јачих пљускова.

Падавине ће брзо престати и касније поподне и увече биће суво и умјерено облачно. До краја дана очекује се престанак падавина и умјерено разведравање.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, дуваће слаб јужни и југозападни вјетар.

Температура ваздуха данас у 14.00 часова: Бјелашница осам, Чемерно 14, Кнежево 15, Гацко и Хан Пијесак 17, Мркоњић Град, Соколац и Ливно 18, Добој, Приједор, Србац и Бихаћ 19, Бањалука, Билећа и Зеница 20, Требиње и Бугојно 21, Србреница, Неум и Сарајево 23, Тузла 24, Бијељина и Вишеград 25, те Мостар 26 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана