Какво нас вријеме очекује сутра?

Срна
Какво нас вријеме очекује сутра?

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује умјерено до претежно облачно вријеме са сунчаним интервалима и дневном температуром ваздуха до 28 степени Целзијусових.

Јутро ће бити умјерено до претежно облачно, а понегдје на сјеверозападу могућа је слаба пролазна киша, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана облачност ће се премјештати од запада ка истоку, уз повремене сунчане интервале, понегдје у централним дијеловима је могућа слаба пролазна киша, а увече и током ноћи ново наоблачење са сјеверозапада шириће се ка истоку и југу.

Јутарња температура ваздуха биће од девет до 17, у вишим предјелима од шест степени, а дневна од 22 до 28, у вишим крајевима од 18 степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница 12, Соколац 20, Вишеград и Фоча 21, Сребреница и Хан Пијесак 23, Гацко и Требиње 25, Сарајево, Зеница, Мркоњић Град, Нови Град и Србац 26, Тузла 27, Бањалука, Бијељина и Добој 28, Зворник, Мостар и Неум 29 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана