Какво нас вријеме очекује сутра?

СРНА
Какво нас вријеме очекује сутра?

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се у већини предјела очекује претежно сунчано и топло вријеме, а послије подне постепено наоблачење са кишом, локално и јачим пљусковима и грмљавином.

Јутро ће у већини предјела бити претежно облачно, уз постепено разведравање током пријеподнева, а на југу Херцеговине претежно сунчано и топло, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од 16 до 22, у вишим предјелима од 12 степени, а дневна од 28 до 34, у вишим крајевима од 25 степени Целзијусових.

Вјетар слаб до умјерен и промјенљив, уз преовлађујући сјеверни смјер.

У БиХ је данас било сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница 14, Мраковица и Хан Пијесак 22, Кнежево и Чемерно 23, Калиновик 24, Соколац, Сребреница и Мркоњић Град 26, Гацко и Тузла 27, Шипово, Бијељина, Добој и Приједор 28, Бањалука, Зворник, Нови Град и Сарајево 29, Фоча и Неум 30, Билећа, Рудо, Дрвар и Зеница 31, Вишеград и Требиње 32, Мостар 35 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана