Какво нас вријеме очекује данас?

Срна
Какво нас вријеме очекује данас?

БИЈЕЉИНА - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити умјерено до претежно облачно вријеме уз могућност локалних пљускова и грмљавине послије подне и максималну температуру од 31 до 36 степени Целзијусових.

Прије подне биће промјенљиво вријеме уз облачност са запада која ће се премјештати ка истоку, те локално може условити пролазну кишу или пљусак са грмљавином, претежно на истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура износиће од 13 до 22, у вишим предјелима од 10 степени.

Послије подне се очекује нестабилно вријеме уз развој облачности која ће понегдје донијети кишу или пљусак праћен грмљавином.

Локално су могуће непогоде у виду обилнијих падавина, појачаног вјетра и појаве града.

На југу ће бити сунчано уз развој облачности у вишим предјелима која може условити пролазну кишу или пљусак.

Увече се очекује ново наоблачење са запада.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, промјенљивог смјера.

У Републици Српској и ФБиХ јутрос је умјерено до претежно облачно вријеме, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Соколац, Гацко и Бјелашница 16 степени, Чемерно 17, Мркоњић Град 18, Сребреница и Иван седло 19, Билећа, Вишеград, Сарајево и Зеница 20, Бањалука, Зворник и Тузла 21, Добој, Приједор и Требиње 22, Градачац и Мостар 25, Бијељина 26, те Неум 27 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана