Какво нас вијеме очекује сутра

Г.С.
Какво нас вијеме очекује сутра

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује облачно вријеме са кишом у појединим крајевима и уз југо који ће имати олујне ударе.

Киша ће падати на југу и западу, увече локално и на сјеверу, док ће у осталим предјелима бити претежно суво и промјенљиво облачно вријеме уз краће сунчане периоде. Наставиће да јача југо који ће понегдје имати и олујне ударе, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће у првом дијелу дана бити слаб до умјерен, на западу и планинама повремено јак, југозападни, а по подне ће јачати, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха од нула до пет, на југу до осам, а највиша дневна од десет до 15, у вишим предјелима од шест степени Целзијусових.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, данас је у већини подручја послије облачног и кишовитог јутра дошло до разведравања и престанка падавина.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус један, Чемерно један, Хан Пијесак три, Калиновик четири, Соколац и Иван седло пет, Сарајево шест, Вишеград, Гацко, Рудо и Фоча седам, Сребреница осам, Кнежево 10, Зворник, Мраковица, Бугојно и Ливно 11, Широки Бријег и Тузла 12, Билећа, Мостар и Столац 13, Мркоњић Град и Зеница 14, Добој, Рибник, Требиње, Шипово, Дрвар и Градачац 15, Бијељина и Србац 16, Нови Град, Бихаћ и Неум 17, те Бањалука, Приједор и Сански Мост 18 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана