Јујићева потписала уговоре у вриједности 275.000 КМ

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА- Министар управе и локалне самоуправе Републике Српске Сенка Јујић потписала је данас уговоре са представницима удружења грађана којима су одобрена средства гранта за 2021. годину за суфинансирање пројеката, програма хуманитарних организација, а укупно је додијељено 257.000 КМ.

Уговори су потписани у Бањалуци са "Каритасом" у Републици Српској, добротворним друштвима "Мерхамет" у Републици Српској, хуманитарном друштву "Коло српских сестара", удружењима и организацијама цивилних жртава рата Бошњака и Хрвата, те са представником Удружења "Дванаест беба", саопштено је из Министарства управе и локалне самоуправе.

"Значај ових организација је непроцјењив јер оне пружају материјалну, социјалну, правну и другу врсту помоћи својим корисницима", истакла је Јујићева. Јујићева је навела да се овим наставља пракса редовне додјеле средстава хуманитарним организацијама и удружењима грађана који брину о различитим категоријама становништва.

Потписници уговора захвалили су ресорном Министарству за вишегодишњу подршку и додјељена средства, која су и те како значајна за њихов рад.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана