Јовановић тврди да може да открије више него медицина!

Данијела Бајић
Foto: Дражан Поздеровић

БАЊАЛУКА - На путу до изљечења најбитнија је тачна дијагноза, а у томе сам кроз четири деценије рада помогао стотинама хиљада људи из цијелог региона, тврди биоенергетичар и радиестезиста Новица Јовановић.

Како сам каже помоћу енергије помаже у лијечењу различитих обољења. Његове дијагнозе, тврди, указују на проблеме које пацијент већ има и на оне које ће имати можда за пола године или годину дана. 

- Најважније је да се дјелује превентивно укључивањем имуног и нервног система пацијента. Он се практично сам лијечи, наш посао је само да комплетирамо енергетско поље које је оштећено и послије тога слиједи опоравак - рекао је Јовановић. 

Додаје да је кроз његове руке до сада прошло на стотине хиљада људи, највише због неуроза, психоза и ратног синдрома. 

- Дијагноза коју поставим мора у потпуности да се поклапа са медицинским налазима. Наравно, може да се деси да нема патолошких промјена, али то не значи да су сви кружићи патолошке промјене, јер ни медицина не може да открије све што ја могу. Глава може потпуно да буде здрава, али ако је искључена са система, она не функционише - рекао је Јовановић. 

Према његовим ријечима, свако себи у одређеној мјери може да помогне стављањем дланова на мјеста гдје осјећа болове.

- Мој главни алат и прибор су висак за дијагностику енергетских оштећења на људском организму и дланови. Лијечење обављам постављањем дланова на мјеста која би требало лијечити, јер енергију испуштамо кроз дланове - казао је Јовановић, додајући да код њега редовно долазе и естрадне личности и доктори.

У просјеку, каже, дневно прими од десет до 15, максимално 20 људи. 

- Након десет дана рада једну седмицу правим паузу, јер енергија мора да се акумулира - објашњава Јовановић који већ двадесет година ординира у Бањалуци.

Због година, али и чињенице да код нас нема много биоенергетичара, он жели да знање пренесе и на друге који ће помоћу своје енергије помагати људима.

- С обзиром да овај вид лијечења многима помаже у оздрављењу волио бих да ме контактирају они који би жељели да иду мојим путем. Ја ћу процијенити ко и да ли неко има енергију коју може усмјерити на прави начин - истакао је Јовановић, додајући да ће оне који буду најкомпетентнији додатно едуковати.  

ПЛАЋАЊЕ

Новица Јовановић каже да је углед чувао тако што је људима гарантовао да ће им помоћи. 

- Пацијента прво прегледам, након чега могу да закључим да ли и колико могу да помогнем. Уколико призна да је све оно што сам рекао тачно плаћа преглед. Уколико пацијент тврди да дијагноза коју сам одредио није тачна онда не плаћа - казао је Јовановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
Рођено 13 беба
Рођено 13 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана