Још један маркет се прикључио кампањи "Друштвено одговорни", јефтиније 86 производа

Срна
Foto: Срна

ПРЊАВОР - Предузеће "Лебурић комерц" из Прњавора, које се са маркетима "Фортуна" од 1. августа прикључило кампањи Министарства трговине и туризма Републике Српске "Друштвено одговорни" и купцима обезбиједило 86 производа по сниженим цијенама, данас је посјетио ресорни министар Денис Шулић и увјерио се у функционисање кампање.

Шулић се увјерио у функционисање кампање у којој су снижене цијене производа широке потрошње - од млијечних производа, месних прерађевина, тјестенина, до средстава хигијене и друге робе.

Шулић је рекао новинарима да је предузеће "Лебурић комерц" из Прњавора са маркетима "Фортуна" један од 15 ланаца маркета у Републици Српској који су дио ове кампање од 1. августа.

"Кроз кампању која у различитим облицима траје већ више од годину дана понуђена је опција да сваки маркет има различите производе што је више од 300 артикала са сниженим цијенама, односно грађани у једном маркету по повољнијој цијени могу купити једну врсту одређених производа, а у другом неке друге производе", појаснио је он.

Шулић је напоменуо да је министарство на чијем је челу уз посредовање градоначелника Дарка Томаша са предузећем "Лебурић комерц" успоставило контакт и пронашло заједнички интерес како би се грађанима Републике Српске обезбиједило 86 производа који су јефтинији у току овог мјесеца.

"Због разговора са грађанима и привредним субјектима наша кампања стално еволуира, све је приступачнија и боља за грађане Републике Српске", рекао је Шулић.

Координатор маркетинг тима предузећа "Лебурић комерц" Прњавор Жељка Милинчић рекла је да та компанија препознаје значај друштвено корисних пројеката и настоји да подржи напредак свих заједница у којима послује кроз образовне активности, спортске и културне манифестације, хуманитарне акције.

"Свјесни смо да само заједничким трудом и солидарношћу можемо допринијети бољем квалитету живота становника Српске и зато смо се укључили у кампању коју је покренуло ресорно министарство, а у оквиру које смо само овог мјесеца значајно снизили цијене 86 производа. Настојаћемо да наредних мјесеци буде обухваћен и већи број производа како бисмо их учинили приступачнијим свим купцима", рекла је она.

Милинчићева је напоменула да су кроз кампању "Друштвено одговорни" снижене цијене њиховим најтраженијим производима што се конкретно највише види на асортиману млијечних производа чија се продаја од почетка мјесеца повећала.

Она је истакла да предузеће "Лебурић комерц" у први план истиче производе који су произведени у Републици Српској с циљем повећања свијести грађана да се куповином тих производа помаже развој цјелокупне привреде.

"Ово није само корпоративна вриједност коју иначе промовишемо кроз пословање већ и чврсто увјерење власничке структуре и цјелокупног менаџмента да овакви пројекти и заједнички труд може допринијети бољој будућности свих у Републици Српској јер успјех сваке компаније иде руку под руку са напретком заједнице", рекла је Милинчићева.

Шулић је данас са Томашем посјетио и продајни објекат "Наша продавница" у Прњавору гдје се купцима нуде домаћи производи малих пољопривредних произвођача са подручја Прњавора, а предвиђена је и посјета Бањи Кулаши.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана