Јелена Триван, генерална директорка m:tel-а: Спремни смо да материјално помогнемо свим општинама погођеним поплавама

M:tel
Јелена Триван, генерална директорка m:tel-а: Спремни смо да материјално помогнемо свим општинама погођеним поплавама

Генерална директорка компаније m:tel, Јелена Триван изјавила је да је ова компанија спремна да материјално помогне свим општинама погођеним катастрофалним поплавама у сјеверним дијеловима Херцеговине, као и да учествује у обнови кућа у погођеним мјестима.

На друштвеној мрежи X, Триван је у име компаније m:tel и свих запослених изразила најдубље саучешће породицама погинулих.

Izražavam najdublje saučeśće porodicama poginulih, stradalih u stravičnim poplavama koje su zahvatile BIH u ime kompanije MTEL i svih mojih kolega.
Spremni smo da materijalno pomognemo svim opštinama, kao i da učestvujemo u obnovi kuća.

— jelena trivan (@JelenaTrivan) October 5, 2024

Јелена Триван, генерална директорка m:tel-а поручила је да су екипе ове компаније спремне да крену на терен и раде на обнови инфраструктуре.

„Надам се да ће нашу људску потребу и жељу да помогнемо унесрећеним људима прихватити надлежни органи, пошто ово није тренутак за поделе већ за људскост и солидарност", закључила је Триван на друштвеној мрежи X.

Naše ekipe spremne su da krenu na teren i rade na obnovi infrastrukture i nadam se da će našu ljudsku potrebu i želju da pomognemo unesrećenim ljudima prihvatiti nadležni organi, pošto ovo nije trenutak za podele već za ljudskost i solidarnost.

— jelena trivan (@JelenaTrivan) October 5, 2024

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана