Једноставни и брзи „m:tel“ онлајн сервиси: Кућна фотеља - најбоље мјесто за куповину уређаја

ГС
Једноставни и брзи „m:tel“ онлајн сервиси: Кућна фотеља - најбоље мјесто за куповину уређаја

Удобна кућна фотеља је најбоље мјесто са којег можете поднијети захтјев за неку од „m:tel“ услуга, купити уређај из „m:tel“ понуде или платити рачун, поручили су из компаније „m:tel“.

-Увијек је право вријеме да све што можете урадите онлајн. Без одласка у пословницу и са бесплатном доставом на вашу адресу у само неколико кликова телефон, телевизор, лаптоп, таблет, неке од конзола или геџета из  „m:tel“ web shop понуде, могу бити на вашим вратима – нагласили су у овој компанији.

Било да се ради о мобилним тарифама, интегрисаним услугама или кућном интернету, најбржи начин да поднесете захтјев за све врсте услуга је управо путем интернета, на адреси moj.mtel.ba.

Дигитални сервиси штеде ваше вријеме и новац а један од најпрактичнијих је плаћање  „m.tel“ рачуна директно и без додатних трошкова путем  „m:tel“ web сајта.

-Будите дио генерације која своје послове обавља онлине, уштедите вријеме, без одласка на продајно мјесто! Кориснички веома оријентисан, званични м:тел сајт www.mtel.ba нуди бројне могућности. За више информација или додатна појашњења позовите 0800 50 000 – поручују у  „m:telu“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана