Јавор осудио напад на радника Хитне помоћи

СРНА
Јавор осудио напад на радника Хитне помоћи

ПРИЈЕДОР- Градоначелник Приједора Слободан Јавор осудио је напад на радника Хитне помоћи у овом граду, који је том приликом повријеђен, те изразио увјерење да ће надлежни органи санкционисати лице које је изазвало овај инцидент

"Уједно, изражавам пуну подршку свим здравственим радницима нашег града који професионално и одговорно пружају грађанима неопходне здравствене услуге, понекад и у отежаним условима.

Ми као грађани и корисници њихових услуга на свим нивоима треба да учинимо све да им један такав одговоран посао олакшамо, а никако отежавамо", навео је Јавор.

Он је оцијенио да су здравствени радници хероји града Приједора и увијек уз грађане, саопштено је данас из Градске управе. "Безбједност свих здравствених радника на радном мјесту биће нам убудуће на првом мјесту и на највишем нивоу, о чему сам већ разговарао за руководиоцима здравствених установа у нашем граду", додао је Јавор.

Јавор је био вршилац дужности директора Дома здравља Приједор од 15. марта 2021. године до избора на дужност градоначелника на пријевременим изборима у децембру те године.

Напад на радника Хитне помоћи Дома здравља Приједор догодио се 27. јануара на радном мјесту радника. Радници Дома здравља за данас су најавили окупљање којим ће пружити подршку колеги којег је физички напао члан породице пацијенткиње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана