Јахорину посјетило више од 110.000 скијаша

Г.С.
Јахорину посјетило више од 110.000 скијаша

У досадашњем дијелу зимске скијашке сезоне на Јахорини је скијало више од 110.000 скијаша док је збиљежен број пролаза достигао готово 750.000.

На овој олимпијској планини тренутна висина снијежног покривача је 110 цм. Ски стазе су сјајно уређене а скијаши и бордери уживају у потпуном капацитету овог ски центра. Све инсталације вертикалног транспорта су у погону укључујући и два нова лифта, сидро Прача и лифт Оштра Глава. Метеоролози у наредним данима најављују погодне услове за боравак на планини те су смјештајни капацитети до краја фебруара у потпуности попуњени и то не само на Јахорини већ и у околним мјестима.

 Ноћно скијање је доступно сваки дан у термину од 18 до 21 час док гости Јахорине од ове зиме имају прилику уживати на санкашкој стази дужине 600 м. Санкање постаје омиљена активост многобројних гостију Јахорине а доступно је сваки дан у термину од 16 до 18 часова. Љубитеље бордања ускоро очекује сјајна забава на Сноњбоард парку на ски стази Трново.

 Уз сјајне услове за скијање мјесец фебруар ће обиљежити и многобројни догађаји. Сада већ традиционално Јахорина ће бити домаћин Red Bull Home Run занимљивом такмичењу које ће се на стази Пољице одржати 25. фебруара док ће дан након тога, 26.2., услиједити одлична забава уз сада већ познати Teqvolly турнир у споту који представља комбинацију одбојке и стоног тениса.

Овај мјесец обиљежиће и сјајни наступи у Олимпијском бару. У наредним данима очекују нас наступи великих регионалних звијезда – Николе Роквића, Романе, Пеђе Јовановића, Адила, Николине Ковач, Небојше Војводића али и свима добро познати бендови - ОК Бенд и Амадеус бенд.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана