''Јахорина'' спремна за љетну сезону

GS
Foto: Facebook

Олимпијски центар "Јахорина" овогодишњу љетњу сезону посвећује свим становницима БиХ. Посјетиоци ће имати прилику да уживају у многобројним љетњим садржајима и то чак 50 одсто јефтинијим.

Ове године љетња сезона почиње 27. јуна, а тог дана сви садржају ће бити потпуно бесплатни.

"Да најавимо да ће ОЦ „Јахорина" читаво љето имати попуст на карте 50% за све домаће туристе, односно за све држављане БиХ, што је одлично да сви дођу и испробају наше атракције. Такође, имаћемо шест дана када ће моћи сви становници града Источно Сарајево да дођу да пробају све садржаје бесплатно", каже Дејан Љевнајић, директор ОЦ "Јахорина".

"Постоје неке ствари на које наше становништво врло често има примједбе и драго ми је што је господин Љевнајић то најавио. Примједбе се некад односе на ту цјеновну причу, али једноставно туризам, поготово зимски, али ево и љетњи захтјева значајне издатке за туристе и зато сам и захвалан господину Љевнајићу што је препознао да 50% попуста иде за све држављане БиХ, односно Федерације и Републике Српске, а ево и да ће бити посебна понуда шест бесплатних дана за становнике Источног Сарајева, није мало", рекао је Љубиша Ћосић, градоначелник Источног Сарајева.

Иако су двије зимске сезоне на овој олимпијској љепотици биле без снијега, из Олимпијског центра поручују да су остварили 340.000 КМ добити. Увећањем имовине Олимпијског центра, ово предузеће на тржишту рада вриједи 500 милиона КМ.

"Иако смо пословали у тешким условима, исказали смо добит. Оно што је најважније у ревизорском извјештају, он се налази на бањаличкој берзи, на нашем сајту и ја бих вас замолио да с га прочитате на страни број три, увећали смо имовину ОЦ за 26 милиона марака. Имовина је само у прошлој години увећана за 26 милиона марака и то је најбољи резултат свих ових улагања и пословања. Ова сада фирма, са својом имовином, данас на тржишту вриједи 500 милиона марака", каже Недељко Елек, предсједник Надзорног одбора олимпијскои центар "Јахорина".

Уручена је и захвалница градоначелнику Источног Сарајева Љубиши Ћосићу за велику помоћ у претходној акцији чишћења Јахорине, преноси Атв.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана