Јахорина економски форум окупиће велики број учесника

ГС
Јахорина економски форум окупиће велики број учесника

ЈАХОРИНА- Највећи пословни догађај у Републици Српској и БиХ -Јахорина економски форум окупиће велики број учесника, укључујући угледне привреднике из свијета, најавио је предсједник организационог одбора овогодишњег форума Горан Рачић.

Рачић је рекао да ће током форума ће бити разматрано више тема, односно све што тренутно у економском смислу оптерећује привреду, а све како би се дошло до одређених рјешења и препорука .

"Ове године смо планирали да се бавимо пост ковид економијом. Ипак, најновији догађаји изазвани сукобом у Украјини су нас натјерали да промијенимо тему која сада гласи "Глобални економски изазови и прилике" ", рекао је Рачић.

Јахорина економски форум биће одржан 26. и 27. априла под покровитељством предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић, Владе Српске и Савјета министара.

Један од панелиста биће и Здравко Зечевић, извршни директор Европског добровољног пензионог фонда. Зечевић је у Јутарњем програму говорио о све израженијем недостатку радника у Републици Српској, јавља РТРС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана