Јахорина центар скијашког свијета: Тина Мазе на Јахорини

Г.С.
Јахорина центар скијашког свијета: Тина Мазе на Јахорини

Олимпијски Центар Јахорина са поносом најављује Digital Show конференцију, која ће се одржати од 6.10. до 9.10. Ова конференција представља врхунац свjетског скијашког бизниса и окупиће стручњаке из различитих области како би заједно истражили најновије иновације, пословне могућности и перспективе за будућност индустрије скијања.

Није тајна да је Јахорина већ дуго позната по својим изванредним скијашким теренима и богатој традицији зимских спортова. Али сада Јахорина постаje епицентар свhетског скијашког бизниса током Digital Show конференције. Очекује се долазак стручњака из свих крајева свијета, спремних да размјене своја искуства и допринесу развоју ове брзорастуће индустрије.

Панелисти на конференцији су водећи стручњаци у својим областима, међу којима ће бити партнери из Црне Горе, Србије, Словеније, Хрватске, Македоније, Румуније, Бугарске укључујући произвођаче опреме, менаџере скијашких центара, маркетиншке стручњаке и многе друге. Очекују се дискусије, размјену идеја и стварање нових партнерстава током овог догађаја.

Кроз панеле, учеснићи се упознати  са најновијим технолошким иновацијама које ће обликовати будућност скијања. Са стручњацима из области, истраживаће се нове технике за унапређење скијашког искуства.

Конференција пружа прилику за умрежавање и стварање пословних контаката. Лидери из ове индустрије ће отворити врата новим пословним приликама.

Међу великим именима стручњака на Digital Show конференцији ће бити част угостити једно од најсвjетлијих имена у свијету скијања - Тину Мазе. Мазе је олимпијска шампионка и легендарна фигура у свијету скијања и спорта уопштено.

Њено учешће на конференцији ће додатно обогатити разговоре и омогућити да се дубље разумије како се скијашки свијет мијења и развија. Организатор се радује што ће имати прилику чути њене перспективе и савјете, јер вјерују да ће њен допринос бити инспирација за све  у овом брзорастућем сектору.

Осим инспиративних панела и дискусија, са поносом се најављује и промоција другог по реду часописа о скијању. Овај часопис ће бити одличан извор информација и инспирације за све љубитеље скијања и планинарења.

Како би се ова конференција завршила у великом стилу, сви су позвани и на незаборавни party који ће укључивати наступ једне од великих звијезда домаће музичке сцене. Очекује се ноћ пуна забаве, музике и незаборавних тренутака, и због тога не пропустите овај спектакуларни завршетак нашег догађаја.

Digital Show Konferencija обећава да ће бити мjесто гдjе се сусрећу традиција и иновација, а Јахорина ће постати епицентар скијашког света током њеног трајања.

Организатор Олимпијски центар Јахорина позива све заинтересоване да се придруже овом спектакуларном догађају и заједно обликују будућност скијашке индустрије. За више информација о конференцији, посетите  званичну њеб страницу www.oc-jahorina.com

Нека Јахорина постане ваша дестинација овог октобра, и заједно ћемо обликовати будућност скијања!

 

Такође, из Олимпијског центра Јахорина с поносом обавештавају  да је интересовање за ски сезону на Јахорини у порасту, чему свједочи податак о броју продатих карата у досадашњем дијелу претпродаје. Овим се потврђује позиција Јахорине као водеће дестинације за зимски одмор. Захваљујући изузетном интересовању током претпродаје карата, све припреме су у пуном јеку како би дочекали  госте.

Осим тога и промоције су привукле пажњу из различитих дијелова свијета. Очекује се велик број посјетилаца из Лондона, Кине, Турске, Румуније и Мађарске, што ће допринијети интернационалном шарму Јахорине.

"Спремни смо да пружимо незабораван доживљај свима који нас посјете, и радујемо се што ћемо заједно са нашим гостима стварати успомене које ће остати за цио живот.

Хвала свима који су препознали љепоту и атрактивност Јахорине, те што су изабрали да проведу свој зимски одмор на нашем предивном скијалишту. Са нестрпљењем ишчекујемо почетак сезоне и све што нам доноси" наводе из Олимпијског центра Јахорина

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана