Из хотела "Путник" поручили: Собе очишћене, отклоњени сви неспоразуми

Милијана Латиновић
Из хотела "Путник" поручили: Собе очишћене, отклоњени сви неспоразуми

БАЊАЛУКА, НОВИ САД - Собе у хотелу нису биле неочишћене, једноставно уочен је недостатак у смислу флека на креветнини, не на постељини, али смо у разговору са представницима школе све решили и што је најважније безбедност деце ни на који начин није угрожена, рекао је "Гласу" менаџер у новосадском хотелу "Путник" Љубомир Поповић.

Група ђака из ОШ "Бранко Радичевић" из Бањалуке отпутовала је са агенцијом "Унис турс" на екскурзију у Нови Сад, а на друштвеним мрежама јутрос су освануле фотографије из једне собе на којој се виде флеке на кревету и смеће у соби.

- Све недостатке на које су ученици указали смо отклонили. Нормално је да постоји нека флека и на столњаку у ресторану се нађе флека, али није реч о томе да није опрано или термички обрађено приликом прања. Нема никаквих здравствених опасности по децу - рекао је Поповић и нагласио да се веома радују дјеци из Бањалуке, која често бораве у овом хотелу на екскурзији.

Истакао је да је са представницима школе о свему разговарао, те да је све ријешено. 

Вјерујем да је дошло до неспоразума између особља на рецепцији новосадског хотела "Путник" и чистачица те да су грешком дјеци дали кључ неочишћене собе. Углавном ријешено је све, дјеца су добила чисту постељину и све је у реду.

Рекао је то за "Глас Српске" директор бањалучке туристичке агенције "Унис турс" с којом су ђаци из ОШ "Бранко Радичевић" из Бањалуке отпутовали на екскурзију у Нови Сад, Зоран Прерадовић, нагласивши да је и сам јутрос био шокиран фотографијама из собе на којима се види окрвављена постељина и смеће.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 14 беба
Рођено 14 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана