Ивановић: Дјеца увијек добродошла у Градску управу

Срна
Ивановић: Дјеца увијек добродошла у Градску управу

ЗВОРНИК - Градоначелник Зворника Бојан Ивановић данас је у оквиру пројекта Дјечијег вртића "Наша радост" под називом "У духу традиције и обичаја" примио малишане старије вртићке групе, поручивши им да су увијек добродошли у Градску управу.

"Драго ми је да сте посјетили Градску управу, уз захвалност руководству ове предшколске установе за едукативни пројекат који реализујете", рекао је Ивановић и изразио задовољство што се и оваквим и сличним пројектима чувају култура, обичаји и традиција.

Истичући да град Зворник континуирано издваја средства за стварање што бољих услова за боравак дјеце и проширење капацитета у овој предшколској установи, Ивановић је најавио да би за два наредна мјесеца требало да буде отворен још један објекат вртића за боравак око 170 малих Зворничана.

Психолог у вртићу Маријана Таборин истакла је да су у оквиру пројекта посјетили Народну библиотеку и музејску збирку, као и Туристичку организацију града Зворника, а да су све заокружили данашњом посјетом Градској управи.

"Током седмице имали смо и различите радионице које су се тицале наших обичаја, божићних и васкршњих, српског језика, знаменитости и историје града", навела је она.

У Градској управи малишанима је представљен грб града Зворника, као и дио послова који се обављају у овој установи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана