Истиче рок за предају захтјева за подстицаје

ГС
Истиче рок за предају захтјева за подстицаје

БАЊАЛУКА- Министарство привреде и предузетништва Републике Српске саопштило је да је данас посљедњи дан за подношење захтјева за додјелу подстицаја за мала и средња предузећа.

У смјерницама за спровођење поступка додјеле подстицаја, а које су објављене на интернет страници Министарства привреде и предузетништва, наведено је која је документација потребна за учешће на јавном позиву, критеријуми за оцјену и бодовање захтјева, обавезе будућих корисника подстицаја, као и други подаци од значаја за овај поступак.

Из Министарства наглашавају да обрасце за попуњавање који се односе на захтјев за додјелу подстицаја, оквирну методологију израде пројекта, изјаве да пројекат није већ подржан из буџета Републике Српске и јединице локалне самоуправе и о примљеној државној помоћи и спецификације реализованих и нереализованих пројектних активности обавезно треба преузети на њиховој интернет страници.

Додатне информације доступне су на бројеве телефона 051/338-909 и 051/338-993 и на електронским адресама [email protected] и [email protected].

У складу са намјеном пројекта, захтјеве на јавни позив са потребном документацијом у материјалном облику и припадајући преносилац дигиталних података /УСБ меморија/, потребно је послати на адресу Министарство привреде и предузетништва на Трг Републике Српске број један, Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана