Инспекција реаговала на натписе медија: Младунче лава никада није било на Пољинама, фотографија настала у Дубаиу

Г.С.
Инспекција реаговала на натписе медија: Младунче лава никада није било на Пољинама, фотографија настала у Дубаиу

САРАЈЕВО - Ветеринарски инспектори Кантоналне управе за инспекцијске послове КС окончали су јуче инспекцијски надзор инициран пријавама грађана, као и медијским натписима на околности наводног држања младунчета лава у сарајевском насељу Пољине, власништво Ибрахима Ал Хаваиа, бизнисмена из Дубаија.

У сарадњи са полицијским службеницима ПУ Центар, те по добијању тачне адресе становања и идентификације именованог, инспектори су извршили надзор из своје надлжености на локалитету Пољина, те том приликом затекли и власника, што је констатовано из предочене личне документације.

Инспекторима је несметано омогућен улазак на имање, као и контрола унутар стамбеног објекта и других помоћних објеката на имању.

Приликом контроле није затечено младучне лава, нити било који доказ који би сугерирао да је животиња могла боравити на наведеној адреси.

Ибрахим Ал Хаваи је инспекторима под пуном моралном, материјалном и кривичном одговорношћу изјавио да је фотографија која кружи друштвним мрежама сачињена у Дубаиу на његовом имању на којем посједује већи број животиња, као и младунче лава са фотографија које објављује на друштвеним мрежама. 

 

Босанскохерцеговачкој публици Ал Хаваи постао је познат након што је објављен спот за пјесму "Flo Aswad " коју је снимио заједно с репером Цунамијем.

Осим што је бизнисмен, Ал Хаваи активан је и на друштвеним мрежама те на Инстаграм често објављу своју свакодневицу. Према његовим објавама може се закључити да ужива у луксузном животу, аутомобилима и путовањима.

Ал Хаваи тренутно живи у Сарајеву гдје се налази његов кућни љубимац - младунче лава. Ибрахим на Инстаграм такође објављује фотографије из виле која се налази на Пољинама.

Ибрахим је један од власника Ал Хаваи Гроуп из Дубаија, а био је заинтересиран за куповину Фабрике духана Мостар за шест милиона КМ, након што је међу девет заинтересираних купаца за некадашњег мостарског гиганта у другом кругу дао најбољу понуду на јавној продаји у Општинском суду Мостар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана