Infinix Smart 7 HD и Cat S42H+ - поуздани, а неуништиви

m:tel
Infinix Smart 7 HD и Cat S42H+ - поуздани, а неуништиви

У разноврсној m:tel понуди сваки корисник може пронаћи телефон по свом укусу и искористити могућност плаћања на рате, без камате.

Ако сте ви међу оним корисницима којима је важно да посједују једноставан, али квалитетан телефон који ће трајати дуго, препоручујемо вам Infinix Smart 7 HD и Cat S42 H+.

Посједују различите спецификације, али се за оба може рећи да вас неће разочарати.

Infinix Смарт 7 HD

Infinix Смарт 7 HD краси модеран дизајн. Иако се ради о телефону већих димензија, практичан је за ношење и кориштење једном руком.

Брзе и флуидне перформансе обезбјеђује квалитетан процесор, у комбинацији са 2 GB RAM-а и 64 GB интерне меморије, коју је могуће проширити помоћу microSD картице.

На великом, 6,6-инчном екрану, резолуције 720x1600, сваки садржај је угодан за очи. И камере су квалитетне. Предњом од 5 MP и главном од 8 MP снимићете јасне фотографије и видео-записе, поготово на дневној свјетлости.

Батерија је једна од најважнијих ставки приликом куповине телефона, а Infinix Smart 7 HD може се похвалити да је она један од његових адута. Велика, капацитета 5000 mAh, омогућиће вам да сатима и сатима уживате у омиљеним садржајима без размишљања да ли је пуњач у близини.

Cat S42 H+

Већ на први поглед види се да је смартфон Cat S42 H+ створен да издржи најзахтјевније, можемо рећи и екстремне услове. Робусан и моћан, тако бисмо описали његов изглед. И његове могућности су, такође, импресивне.

Беспријекоран рад обезбјеђује процесор MediaTek МТ6735, у комбинацији са 3/32 GB меморије, коју можете проширити помоћу мицро SDXC картице.

Cat S42 H+ посједује главну камеру од 13 MP, којом можете овјековјечити све важне тренутке, док је на 5,5-инчном IPS LCD екрану смјештена предња камера од 5 MP.

И овај телефон је опремљен издржљивом великом батеријом капацитета 4200 mAh, тако да је идеалан за љубитеље екстремних спортова и људе који већи дио дана проводе вани.

Више информација о овим телефонима, али и другим уређајима из богате м:тел понуде, можете пронаћи на www.mtel.ba или добити позивом на број 0800 50 000.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 24 бебе
Рођене 24 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана