Илић донирао пакете помоћи за најугроженије пензионере

Срна
Foto: срна

БАЊАЛУКА - Пакете са основним животним намирницама за око 200 најугроженијих бањалучких пензионера донирао је предсједник Скупштине града Бањалука Младен Илић.

Пакети, који су данас стигли у Удружење пензионера града Бањалука, садрже и по два до три килограма печенице за предстојећи Божић.

Предсједник градског Удружења пензионера Никола Гојковић рекао је новинарима да су Илићеву помоћ данас добили најугроженији, непокретни и тешко болесни пензионери са малим пензијама.

"Нисмо изопштени и заборављени, што је најважније у овом тешком тренутку", рекао је Гојковић и захвалио у име пензионера који ће добити пакете.

Он је додао да их у Бањалуци има више од 40.000, али да сви не могу добити помоћ. "Овај чин је за сваку похвалу, још једном велико хвала", рекао је Гојковић.

Зоран Улетиловић из мјесног Удружења пензионера Српске Топлице рекао је да помоћ у прехрамбеним пакетима много значи, поготово што је намијењена за најугроженије, односно непокретним и тешко болесним пензионерима који немају довољно средстава за нормалан живот, поготово да прославе Божић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана