И сутра облачно и тмурно

Срна
Foto: гс

САРАЈЕВО - У Републици Српској и ФБиХ (БиХ) и сутра ће бити облачно и тмурно вријеме, осим на истоку и југу гдје ће бити више сунчаних периода и мало топлије.

Јутро ће бити претежно облачно и магловито на сјеверу и западу, а понегдје ће падати и слаба киша, док се на југу и истоку очекује више сунчаних периода, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У послијеподневним и вечерњим часовима облачност ће захватити већину предјела и условити слабу кишу на југу и западу.

Јутарња температура ваздуха биће од један до шест степени, на југу до 12, а на планинама од минус један, а дневна од шест до 13, а на југу до 17 степени Целзијусових степени.

Дуваће слаб вјетар, сјеверног и сјевероисточног смјера, а у Херцеговини југо.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас је дјелимично ведро у Херцеговини, централним, источним и сјевероисточним подручјима, док се у осталим крајевима задржало облачно вријеме.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Чемерно три, Мраковица четири, Мркоњић Град пет, Србац, Билећа, Бањалука, Бихаћ и Јајце шест, Рибник, Шипово, Приједор и Бугојно седам, Хан Пијесак, Добој, Дрвар и Сарајево осам, Соколац, Градачац, Ливно и Зеница девет, Тузла 10, Рудо и Зворник 11, Невесиње, Вишеград и Бијељина 12, Гацко 13, Груде и Мостар 14, Неум 16 и Требиње 18 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана