И Милићани у акцији за помоћ фудбалеру Горану Симићу

СРНА
И Милићани у акцији за помоћ фудбалеру Горану Симићу

МИЛИЋИ - Спортски центар Милићи, Школа малог фудбала “Бамбино” из овог мјеста и фудбалски клуб “Пролетер” из Дворова код Бијељине, придружили су се акцији прикупљања помоћи за наставак лијечења и опоравак Горана Симића - Пицуле, фудбалера “Славије” из Источног Сарајева, који је у мају повриједио главу

Директор Спортског центра у Милићима Мирко Симић изјавио је Срни да ће сутра тим поводом у спортској дворани у Милићима бити одигране утакмице у којима ће се састати млађе категорије “Бамбина” и “Пролетера”, дјечаци од 2010. до 2015. годишта. Мирко Симић је подсјетио да је Горан Симић рођен у Милићима, те да је играо за Фудбалски клуб “Боксит”.

Он је напоменуо да хуманитарна акција за наставак лијечења Симића носи назив “Дај гол Пицула”. Симић је позвао све хумане људе из Милића и сусједних општина да подрже ову акцију, сходно својим могућностима, новчаним прилозима у донаторску кутију која ће бити постављена на улазу у Спортску дворану. Утакмице у спортској дворани у Милићима почеће сутра од 11.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана