Хуманитарно вече Угоститељске школе у Бањалуци за помоћ беби Димитрију

ГС
Хуманитарно вече Угоститељске школе у Бањалуци за помоћ беби Димитрију

БАЊАЛУКА - Акцији активној овог мјесеца, за донирање помоћи за бебу Димитрија из Бијељине, којем је потребно лијечење у Турској, придружили су се ученици Угоститељско-трговинско-туристичке школе Бањалука који ће своје традиционално Хуманитарно вече талената посветили њему.

Организатори позивају све заинтересоване 1. децембра ове године у 19х у ресторан школе гдје ће сви ученици дати различите доприносе.

"Млади таленти школе ће се представити пјевањем, плесом, свирањем, поезијом, фотографијом, сликарством, а кулинарски и угоститељски техничари закуском", истакли су они.

Како кажу, биће организована и хуманитарна аукција представљених урадака, а млади перспективни спортисти школе који су чланови репрезентација и првих тимова у разним спортовима ће презентовати своје успјехе.

"Придружите нам се да заједно прославимо младост, иницијативу и нашу свијетлу будућност, помозимо Димитрију да својим родитељима врати осмијех на лице" рекли су они.

Карте резервисане за специјалне госте и мјеста купују се, како кажу, по цијени од 10 или више КМ уплатама на Димитријев рачун и слањем доказа о уплати.

"На лицу мјеста ће бити и кутија за донације, а улаз је слободан", истакли су они.

Подсјећамо Димитрије Маринковић је деветомјесечна беба из Бијељине, која има трајно оштећење мозга, те је за лијечење потребно 91.000 евра, колико коштају физикалне терапије у Турској. Акција прикупљања новца је у току, од првог новембра позивом на број 1402.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана