Хуманитарни тикет из Mozzartа за вишечлане породице у Добоју

Mozzart
Хуманитарни тикет из Mozzartа за вишечлане породице у Добоју

„Хуманитарни тикет петком" наставља своју мисију. У традиционалној акцији компаније Mozzart, племенити кладиоци типовали су и током јуна, а регионални лидер у приређивању игара на срећу комплетан добитни фонд упутио је на адресу вишечланих породица у Добоју.

Укупном мјесечном фонду, успјешним типовањем, допринио је познати фудбалски тренер Игор Дуљај, док су листићи Жарка Паспаља, Славише Чуровића и Остоје Мијаиловића, захваљујући Mozzartу, имали загарантоване добитке. Улог је, традиционално, донирала компанија Mozzart, а укупан фонд добитних и загарантованих сума упутили су удружењу које окупља породице са четворо и више дјеце са подручја града Добоја.

„Подршку коју је пружила компанија Mozzart гледамо веома позитивно. То је значајан допринос нашем раду и показује друштвену одговорност компаније према породицама са више дјеце. Средства донирана из компаније Mozzart биће утрошена на организацију едукативних и спортских активности током овогодишње манифестације „Сусрет беба" и набавку школског прибора", поручује Оливера Недић, извршна директорица Удружења породица са четворо и више дјеце "Будућност 4" Добој.

 

Удружење „Будућност 4" основано је прије 17 година, а данас окупља око 250 породица, од којих је најбројнија породица са 13 дјеце. Чланство у Удружењу омогућава им разне погодности, као што су подршка у образовању и здравственој заштити, социјална помоћ, организација културних и спортских активности, те различити облици помоћи и савјетовања. Посвећеним радом, за своје чланове изборили су право на бесплатан боравак дјеце у вртићима у Добоју, као и на финансијску помоћ незапосленим родитељима.

Вриједни чланови удружења често организују едукативне радионице, спортске догађаје и такмичења, културне манифестације, хуманитарне акције, те уручења донација хране, одјеће, школског прибора и других потрепштина. Традиционалну манифестацију „Сусрет беба" организују од 2015. године.

У наредном периоду желе да омасове чланство, унаприједе активности и склопе нова партнерства кроз пројекте који ће додатно подржати породице са четворо и више дјеце. Подршку на том путу пружају им локална заједница и донатори међу којима је сада и компанија Mozzart која традиционално подржава вишечлане породице широм наше земље, а кроз акцију „Хуманитарни тикет петком" наставиће да шире хуманост. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана