Хуманитарац Зоран Мијић донирао пакетиће

Срна
Foto: Срна

КОЗАРСКА ДУБИЦА- Хуманитарац из Козарске Дубице Зоран Мијић данас је обрадовао новогодишњим пакетићима првачиће Основне школе "Свети Сава" у Козарској Дубици.

Неколико дана раније у тој школи Мијић је најавио да ће у наредном периоду за ученике бити изграђена и играоница на отвореном.

Мијић је рекао новинарима да је јуче донирао играчке и слаткише за хоспитализовану дјелу Клинике за дјечије болести УКЦ-а Републике Српске у Бањалуци, у вриједности 1.000 КМ.

Мијић ће до краја године пакетићима и играчкама обрадовати и малишане из вртића на подручју Козарске Дубице, Костајнице, Приједора и Новог Града.

Набавка лијекова за болесне, прехрамбених пакета за угрожене породице, али и стварање бољих услова за најмлађе вриједним донацијама бројним вртићима и школама, те изградњом спортских игралишта и набавком опреме за 60 спортских клубова, само су неке од многобројних дјела која је у протекле двије године реализовао Мијић.

Он је за свој хуманитарни рад добио 57 одликовања, а своје хуманитарне активности реализује уз подршку званичника Републике Српске, предсједника Милорада Додика, генералног директора УКЦ-а Републике Српске Владе Ђајића и предсједника Народне партије Српске Дарка Бањца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана