Хеликоптерски сервис Српске: На УКЦ транспортована дјевојчица (12) и жена повријеђене у несрећи у Требињу

Срна
Хеликоптерски сервис Српске: На УКЦ транспортована дјевојчица (12) и жена повријеђене у несрећи у Требињу

БАЊАЛУКА - Припадници Хеликоптерског сервиса Републике Српске данас су обавили два ваздушно медицинска транспорта из Требиња за Бањалуку, а ријеч је о дванаестогодишњој дјевојчици и пацијенткињи повријеђеној у недавној саобраћајној несрећи, рекао је Срни директор овог сервиса Бобан Кустурић.

Кустурић је прецизирао да је на Универзитетски клинички центар у Бањалуку данас хитно транспортована дјевојчица из Требиња чији су иницијали Н. З. због повреде главе и поремећаја свијести након пада са тротинета.

- Након иницијалне стабилизације виталних функција дјевојчица је из Опште болнице у Требињу хитно транспортована уз помоћ службе за ваздушни медицински транспорт - навео је Кустурић.

Он је потврдио да је извршен још један ваздушно медицински транспорт из Требиња за Бањалуку, а ријеч је о пацијенткињи која је 17. јуна повријеђена у саобраћајној несрећи код Требиња.

- Након данашња два успјешно извршена транспорта, укупан број ових хуманих летова у овој години повећан је на 31 - рекао је Кустурић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана