Грујичић: Не заборављамо помоћ Вучића и Србије

СРНА
Foto: Агенције

СРЕБРЕНИЦА- Начелник општине Сребреница Младен Грујичић рекао је да је Србија за ову општину у посљедњих шест година издвојила више од 12 милиона марака, позивајући становнике Сребренице који имају држављанство БиХ и Србије да изађу на недјељне изборе у Србији и гласају за предсједничког кандидата Александра Вучића и посланичку листу СНС-а.

Он је нагласио да се не смије заборавити огромна помоћ коју је захваљујући иницијативи и утицају Александра Вучића Србија издвојила за ову локалну заједницу.

"Захваљујући тим средствима добили смо најсавременије обданиште на Балкану, нове тротоаре, реконструисане улице, производне хале и стабилизовали буџет који је био у дефициту", подсјетио је Грујичић.

Такође, Грујичић је истакао да се не заборавља да је Вучић пружио руку помирења и сарадње и Бошњацима, али и да је изведен атентат на њега на бошњачкој комеморацији у Поточарима за који нико није процесуиран.

Он је позвао грађане са правом гласа у Србији да гласају за Вучића и СНС, јер је то гаранција мира, сарадње, просперитета и нових пројеката на овом простору и Сребреници.

"Уколико је стабилна и снажна Србија јача је и Република Српска и Сребреница, а то гарантује избор Вучића за предсједника", поручио је Грујичић.

Подршку Вучићу и СНС-у на јутрошњој конференцији за медије дали су представници свих српских странака које чине скупштинску већину у Сребреници с тим што је предсједник Српске радикалне странке "Др Војислав Шешељ" Милорад Станојевић позвао да се гласа за посланичку листу те странке и за Вучића као предсједничког кандидата.

Велики број становника Сребренице има двојно држављанство и имају право гласа на изборима у Србији 3. априла које ће остварити на бирачком мјесту у Братунцу или најближим општинама ЛЈубовија и Бајина Башта са десне стране Дрине гдје многи имају имовину. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана