"Grand Trade" помаже "Мозаик пријатељства"

ПР
Foto: нн

БАЊАЛУКА - Након што је Удружење грађана "Мозаик пријатељство" донацијом постао власник 11 дунума земљишта и девастиране куће 13 x 11 метара са чијом су санацијом почели у жељи да је претворе у будуће социјално предузеће, новчана помоћ овом удружењу стиже од предузећа "Grand Trade" Бањалука.

Мирослав Субашић, предсједник Удружења грађана "Мозаик пријатељства", казао је да су се обратили овом предузећу за помоћ у виду грађевинског материјала.

"Након наше молбе овом предузећу, они су су се одазвали као и увијек, те нас помогли финансијски са 700 КМ", казао је Субашић.

Како је рекао, суштина њиховог пројекта је примарно у томе да смањи број људи који користе туђу његу и помоћ у било ком облику, те да их оспособе за рад у оквиру њихових могућности.

"Тако бисмо им вратили њихово давно изгубљено самопоуздање и омогућили им да постану корисни чланови друштва који доприносе другима а и себи самима. Свака помоћ и донација је од изузетног значаја јер смо у све ово кренули без већих новчаних средстава са сигурношћу да ће и овај пут солидарност довести до остварења овог надасве хуманог циља", казао је Субашић.

Из "Grand Trade" Бањалука наводе да они континуирано помажу "Мозаик пријатељство".

ПРОМОЦИЈА

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана