Горан Веселиновић Блицнету поклонио пјесму: Јединствен и несвакидашњи гест корисника услуга

ГС
Foto: Блицнет

БАЊАЛУКА - Горан Веселиновић, бањалучки писац за дјецу, подстакнут вишегодишњим кориштењем услуга и друштвено-одговорним пројектом „Приче за дјецу", дошао је на идеју да посебном пјесмом захвали компанији Блицнет на њеном раду и бризи за најмлађе.

Написао је, компоновао и отпјевао пјесму „Блицнет услуга за 5", те демо снимак послао маркетингу компаније Блицнет. Компанија је узвратила са приједлогом да се пјесма сними у професионалном студију.

 "Нисам могао ни да претпоставим да ћу наићи на овакве реакције у Блицнету. Цијели тај процес у којем је пјесма заједно са Блицнетом расла од идеје до реализације је био невјероватан. Снимање у професионалном студију, рад са Момиром Никићем, гитаристом и фронтменом Балкан Експреса, који је одсвирао гитару, снимио пјесму и урадио мастеринг, за мене је искуство које ћу заувијек памтити", истиче Горан Веселиновић.

У Блицнету кажу да су изузетно почашћени оригиналним сонгом. За њих пјесма има непроцјењиву вриједност јер долази од корисника њихових услуга:

 "Чињеница да нам је Горан посветио пјесму нас је веома дирнула. Овај гест показује да однос између корисника и компаније може да буде дубљи од уобичајеног а то учвршћује везу са нашим корисницима. Његовање добре сарадње са корисницима и локалним заједницама, улагање у одговорне пројекте, засигурно ће резултирати добрим стварима, као што су приче за дјецу па и овај сонг", наводи портпарол компаније Данијела Маринковић Орлић.

Сонг „Блицнет услуга за 5" можете да чујете на радио станицама, у дигиталној програмској ТВ шеми Блицнета на Блицнет инфо ТВ каналима и на друштвеним мрежама. Пјесму можете да послушате на овом линку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 14 беба
Рођено 14 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана