Financ, Soccerbet и m:tel званични партнери за коришћење s:bon вриједносног ваучера

ГС
Financ, Soccerbet и m:tel званични партнери за коришћење s:bon вриједносног ваучера

Ширење портфолија услуга и дистрибутивне мреже.

Компаније Financ и m:tel потписале су уговор о сарадњи са Soccerbet-ом за коришћење s:bonа – вриједносног ваучера који омогућава учешће у играма на срећу, али и плаћање различитих производа и услуга. Потписивањем овог уговора, Financ, m:tel и Soccerbet ојачавају везу већ постојећих и шире базу нових корисника.

S:bon је нова услуга компаније m:tel, у чијем саставу послује и Financ, а која корисницима живот чини једноставнијим и омогућава плаћање различитих роба и услуга, попут допуне препаид рачуна у m:tel мрежи или учешћа у играма на срећу, и то све путем јединственог вриједносног ваучера. S:bon је већ сада доступан путем партнерске мреже дистрибуције на продајним мјестима широм БиХ, а вриједност сваког ваучера могуће је провјерити путем корисничке платформе sbon.ba.

Из m:tel-а наводе да је ово пут који ће грађанима олакшати живот и омогућити да временом све своје обавезе плаћају брже и лакше, док ће компанији осигурати да ширењем пословања више улаже у заједницу. Иначе, компанија m:tel је међу ријетким предузећима која послују на максималној стопи ликвидности, без икаквих дуговања и као таква је доказано најпожељнији партнер за ширење нових пословних подухвата у БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана