Ево какво нас вријеме очекује сутра

СРНА
Ево какво нас вријеме очекује сутра

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити претежно сунчано уз промјенљиву облачност, а у мјестима гдје се магла буде дуже задржала остаје хладније.

Јутро ће бити хладно уз слаб мраз, на сјеверу и истоку, поготово око ријека и по котлинама честа појава магле, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од минус четири до три, у вишим предјелима од минус осам, а дневна од пет на истоку до 13, у вишим предјелима и мјестима са маглом од три степена Целзијусова.

Дуваће слаб и промјенљив вјетар, а на југу слаб до умјерен сјеверни.

У Републици Српској и ФБиХ данас преовладава сунчано вријеме уз малу облачност, а по котлинама и уз ријечне токове било је магле и ниских облака, подаци су Федералног хи7дрометеролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Калиновик и Соколац један, Фоча четири, Нови град и Сарајево пет, Бијељина, Зворник, Приједор, Вишеград и Сребреница шест, Бањалука, Добој, Гацко, Кнежево, Мркњоић Град, Рудо и Србац седам, Рибник девет, Дринић и Неум 10, Билећа 11, Требиње 12 и Мостар 13 степени Целзијсових

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана