Ево какво нас вријеме очекује сутра

СРНА
Ево какво нас вријеме очекује сутра

БАЊАЛУКА - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити умјерено облачно вријеме са сунчаним периодима, уз постепени пораст температуре ваздуха.

На југу и западу наступиће постепено наоблачење које ће послије подне и увече донијети слабу и повремену кишу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Падавине ће постепено јачати током ноћи, а снијег ће падати само на вишим планинама у Херцеговини.

Јутро ће бити хладно уз мраз и умјерено облачно, а око ријека и по котлинама на истоку и сјеверу биће магла, која ће се понегдје задржати и током дана уз хладније вријеме.

Дуваће слаб и промјенљив вјетар, послије подне и увече слаб до умјерен југозападни.

Минимална температура ваздуха биће од минус девет до минус три, на југу до један, у вишим предјелима до минус 13, а максимална од три до девет, у вишим предјелима и мјестима са маглом од минус један степен Целзијусов.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Калиновик и Соколац минус три, Чемерно минус два, Сребреница, Хан Пијесак, Шипово и Сарајево нула, Мркоњић Град и Бихаћ један, Добој, Зворник, Приједор, Рибник и Тузла два, Бијељина, Вишеград, Гацко, Нови Град, Србац и Фоча три, Бањалука и Зеница четири, Билећа пет, Мостар седам, Требиње осам и Неум девет степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана