Ево како се заштитити од злонамјерног садржаја на интернету

ГС
Ево како се заштитити од злонамјерног садржаја на интернету

Интернет, као једно од највећих технолошких достигнућа, има супер стране којих смо сви свјесни. Он је трансформисао начин на који живимо и радимо, а његове предности, попут брзе комуникације са људима, неограниченог приступа информацијама, мобилности и друштвене интеракције, чине га непроцјењивим алатом у нашем свакодневном животу.

Међутим, постоје и лоше стране као што су разни напади и пријетње са интернета који могу нанијети штету или неку другу врсту опасности кориснику интернета.

Нажалост, корисници постану свјесни такве штете тек након што се она деси. Стога је важно знати какве опасности постоје на интернету и настојати се заштитити од њих. Постоје сигурносна рјешења, попут услуге Сигуран интернет, коју је увела компанија Supernova, као дугогодишњи интернет сервис провајдер, а која пружа додатну заштиту на интернету.

За разлику од других, ово рјешење кориснике штити од пријетњи прије него што оне дођу до њих и њихове опреме. Рјешење је за корисника веома једноставно. Он нема потребу да обавља неке радње, купује и инсталира додатне уређаје и слично, јер се о цијелом систему сигурносног рјешења, његовој имплементацији и мониторингу брине Supernova.

За више информација о различитим пријетњама на интернету и како се заштитити од њих посјетите нову страницу Сигуран интернет на web сајту Supernove, гдје можете пронаћи детаљније информације и савјете.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана