Емисија “Добро вече са Андријом” на УНА ТВ: Зоран Цвијановић на мети колеге

Уна ТВ
Емисија “Добро вече са Андријом” на УНА ТВ: Зоран Цвијановић на мети колеге

БАЊАЛУКА - Глумачка легенда Зоран Цвијановић гост је новог издања емисије “Добро вече са Андријом” на УНА телевизији од 21.30 часова.

Емотивно дубоке приче о прошлости, приватним, али и актуелним друштвеним темама, искрен разговор двојице глумаца, Зоранове сузе и Андријин мук неће никога оставити равнодушним.

Цвија ће дати и своје виђење данашњих промјена, говорити о захвалности што су позоришта пуна јер, како каже, ова институција је данас на првој линији фронта против неке нове културе, промјене језика, насилништва и измишљања глупости. Сазнаћемо какав је професионалац био легендарни Бата Живојиновић и открити зашто је Беким Фехмиу био највећи од свих.

Чућемо занимљивости о разним пословима којима се бавио уз глуму, воли да каже да је био и савјетник у Влади Србије јер људи воле то да чују и много им је то смијешно. Неизоставан дио емисије је и међусобно прозивање, односно “роштиљање” госта и домаћина и обојица ће бити неумољиви. Чућемо и како Цвија није био подобан за војску због недовољне тјелесне развијености и на који дио тијела се то односило, зашто нико није желио да га чува кад је био мали и његово мишљење о Андријином таленту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана