Ексклузивни концерт Џибонија на NetWork 12 конференцији

Г.С.
Ексклузивни концерт Џибонија на NetWork 12 конференцији

Ове јесени, сви путеви воде до NetWork 12 конференције – средишта пословно технолошких трендова а и добре забаве! Од 23. до 25. октобра 2024. године, Гранд Хотел Неум ће угостити водеће IT стручњаке, иноваторе и пословне лидере из цијелог свијета. Али то није све! Припремите се за ноћи испуњене врхунским забавама и нетњоркингом које ће досећи врхунац уз наступ јединственог Златана Стипишића Џибонија.

Легендарни музичар познат по некима од највећих хитова ових простора попут "Миракул", "Либар", "Опрости", "Посољени зрак и разливена тинта", "Чиним праву ствар", доноси своју магију на NetWork 12, обећавајући незабораван музички спектакл. Његова музика, спој роцка, попа и далматинских мелодија, увијек ствара емотивну атмосферу која остаје урезана у сјећање, а познато је да своју публику увијек може "пјесмом купити".

Дугогодишњи организатори конференције, агенција Communis, наглашавају задовољство што ове године доводе извођача таквог калибра, који ће унаприједити искуство учесника кроз спој врхунске музике и пословно-технолошке изврсности. 

„Наша мисија је континуирано унапређивати квалитет конференције, пратећи најновије глобалне трендове и пружајући релевантне и иновативне теме. Фокус ове године је на умјетној интелигенцији, сигурносним рјешењима, новим методама развоја софтвера и soft-skills темама. Већ дванаесту годину, конференција окупља водеће стручњаке, иновативне умове и ентузијасте из различитих области, а приређује и најпознатије партyје. Довођењем извођача попут  Златана Стипишића Џибонија додатно обогаћујемо догађај, осигуравајући учесницима незаборавне тренутке и врхунску забаву. Ова посвећеност квалитету и иновацијама чини NetWork конференцију заиста јединственим догађајем", поручују из Communis.

Не пропустите прилику да будете дио овог престижног догађаја – осигурајте своје мјесто међу врхунским иноваторима и визионарима и уживајте у музичком путовању на које ће вас одвести Златан Стипишић Џибони!  

Све најновије информације о конференцији, као и новости, могу се пратити на службеној страници www.networkkonferencija.ba те на друштвеним мрежама  LinkedIn,  Facebook, Инстаграм и Twitter

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана