Егић: Помоћ Стојићима након пожара 12.000 КМ

Срна
Егић: Помоћ Стојићима након пожара 12.000 КМ

БИЈЕЉИНА - Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Данијел Егић посјетио је данас породицу Миленка Стојића (60), чија је кућа у пожару у бијељинском насељу Патковача потпуно изгорјела, те обећао помоћ од око 10.000 КМ за њену обнову и 2.000 КМ за лијечење његовог сина Омиљена (29).

”Дужност нам је да подијелимо овако тешке моменте једни са другима и зато сам данас овдје. Чим сам добио ову вијест дошли смо да видимо како можемо да помогнемо”, рекао је Егић новинарима.

Он је истакао да из Универзитетског клиничког центра из Бањалуке стижу добре вијести - да се син власника куће Омиљен Стојић, који је повријеђен у пожару, опоравља.

Егић је рекао да су у овој великој трагедији уз Миленка његови саборци и Министарство рада и борачко-инвалидске заштите.

“Миленко је наш саборац који се борио за одбрану Српске. Министарство ће обезбиједити одређена средства за обнову куће и за даље лијечење Омиљена”, рекао је Егић и додао да ће новац у најкраћем времену бити пребачен.

Група грађана је на друштвеним мрежама покренула хуманитарну акцију за помоћ Миленку Стојићу.

Сви који су у могућности могу помоћи уплатом на рачун Црвеног крста Бијељина на број рачуна: 567-343-27000119-81 код Атос банке, а хуманитарна акција трајаће до петка, 19. јануара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана