Дупле гиге и нови телефон!

M:tel
Дупле гиге и нови телефон!

Када је двоструко све је боље! Изабери једну од m:tel Претплата тарифа и уживај у дуплом мјесечном бонусу за мобилни нет: Start са 6 GB, Plus са 10 GB, Plus NET или Тop са 50 GB, Мax са 100 GB или Премиум тарифа са 200 GB мобилног нета!

Уз дупло више нета изабери и нови телефон из посебне понуде са три атрактивна модела који својим изгледом и могућностима никога неће оставити равнодушним.

Одлични Honor X7B телефон нуди много тога по приступачној цијени. Одликују га фантастичне камере и батерија великог капацитета за дуготрајно уживање на врхунском екрану, а може бити твој уз мјесечну рату од 13,84 КМ.

Када је ријеч о фотографијама, обрати пажњу на Redmi Note 13 Pro телефон јер ћеш са његовом троструком камером од 200 MP сачувати сваку успомену у најљепшем свјетлу. Увјери се да код овог модела ништа није препуштено случају и пронађи га у m:tel понуди уз мјесечну рату од 23,44 КМ.

Моћан и неодољиво привлачан, Galaxy З Flip6 је савршен спој стила и робусности. Нуди ти софистицираност у сваком додиру а истовремено и невјероватне могућности подржане вјештачком интелигенцијом. Један је од најбољих преклопних телефона данашњице, стаје у сваки џеп а може бити твој уз мјесечну рату од 95,37 КМ.

Шеруј, стримуј и сурфуј уз двоструко више нета у наредне двије године на свом новом телефону из m:tel понуде!

За више информација позови 080050000 или посјети www.mtel.ba.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана