Дубичанима у центру града подијељено 3.000 баклава

Срна
Foto: Срна

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Удружење младих "Фокус" из Козарске Дубице подијелило је данас суграђанима 3.000 баклава, на градском тргу служена је кафа, а дамама поклоњено цвијеће за први дан Рамазанског бајрама.

"Обиљежили смо први дан Бајрама на исти начин као и 2019. године, а вирус корона нас је спријечио у намјери да то чинимо прошле и претпрошле године", рекао је предсједник Удружења Недим Кривдић и захвалио Општинској управи, начелнику Раденку Рељићу и фирмама које су их подржале.

Он је посебно захвалио волонтерима тог удружења, а свим вјерницима исламске вјероисповијести честитао је Бајрам уз жеље да га заједно са својим најмилијим проведу у здрављу, срећи и весељу. Честитку поводом Бајрама упутио је и начелник општине Козарска Дубица Раденко Рељић, који је за данашњи "мали пријем" у центру града рекао да је лијепо видјети да се људи међусобно уважавају, што сматра да треба да се подржи и да се граде добри односи међу људима.

"Лијепо је видјети да овдје има доста грађана и једне и друге нације, Бошњака и Срба, а општина Козарска Дубица помаже у складу са својим могућностима све вјерске заједнице", рекао је Рељић.

Он је навео да је данашњу манифестацију, коју је организовало Удружење младих "Фокус", општина подржала износом од 2.000 КМ како би се и на овај празник окупили грађани.

Дружење Дубичана уз кафу и баклаве окупило је данас велики број грађана и дјеце. Догађају је присуствовао и амбасадор БиХ у Сјеверној Македонији Драган Јаћимовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана