Друга епизода ТВ Серијала "Српска кућа": Инспирација је у осмијеху и радости дјеце и родитеља

АТВ
Друга епизода ТВ Серијала "Српска кућа": Инспирација је у осмијеху и радости дјеце и родитеља

Дуго очекивани ТВ Серијал "Српска кућа" премијером je заинтересовао гледаоце и покупио само ријечи похвале, и сада са још већим нестрпљењем очекује се друга епизода, вечерас у 18 часова и 20 минута на АТВ-у, која ће тек одмотати клупко предивне приче о хуманој мисији.

У другој епизоди, аутори кажу, поближе ћете упознати шесточлану породицу Савић из Језера, и открити како је почела изградња њихове "српске куће", те колико се цијела општина заинтересовала да помогне честитим комшијама да стигну до дуго сањаног сна – да имају свој кров над главом. Неће изостати ни помоћ оних који могу много више – открићемо ко ће бити задужен да њихову кућу изгради од темеља до крова.

Поред тога, видјећете како се у улози васпитача нашла оснивач Фондације "Српска кућа", Горица Додик, која се у занимљив пројекат бањалучког вртића "Невен" и Центра за предшколско васпитање и образовање Бањалука, укључила како би додатно оснажила визију васпитача – научити дјецу племенитости, дијељењу са другима и заштити оног слабијег од малих ногу.

Са АТВ-а поручују да вас очекује још много тога што ће, измамити чисте емоције – саосјећање, али и велику радост, јер ће породица Савић, позната по поштењу, радишности и дивној дјеци ускоро уселити у свој дом.

Серијал "Српска кућа" инспирисан је радошћу дјеце и родитеља и зато топло позивају да не пропустите другу епизоду серијала у 18 часова и 20 минута на АТВ-у!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана