Донирали пријатељи!

M:tel
Донирали пријатељи!

Компанија m:tel предано помаже заједници на мноштво начина. Један од њих је и донирање намјештаја, опреме и возила за установе попут школа, болница, амбуланти, хуманитарних удружења, спортских клубова…

У претходним данима, представници компаније m:tel посјетили су основне школе у Козарској Дубици и Бањалуци. За потребе Основне школе „Вук Стефановић Караџић" у Козарској Дубици, m:tel је обезбиједио смарт телевизор. Милица Кондић, представник компаније m:tel уручила је овај телевизор, те свим ученицима и наставницима пожељела што успјешније савладавање нових образовних изазова.

Љиљана Стојчић Торбица, директорка школе, захвалила је компанији m:tel на донацији, а наставница географије из ове школе Ана Врбан нагласила је да ће захваљујући овој донацији ученици моћи на савремен начин да савладавају ново градиво. „Настава више неће бити само класична као до сада, него занимљива и интересантна, те се надамо да ће тако лакше да стичу нова знања", рекла је Врбан.

Представници компаније m:tel посјетили су и Основну школу „Јован Цвијић" из Бањалуке, донијевши им донирани канцеларијски намјештај - ормаре, столове и столице, који је овој школи био неопходан за редовно одвијање наставе.

 

Како истичу у m:tel-у, ово су константне активности које компанија спроводи откако постоји – подршка и помоћ заједници, без обзира на то да ли је у питању велики хуманитарни пројекат или један телевизор. Гдје год је то потребно, ова друштвено одговорна компанија својим дјелима потврђује смисао слогана „Нисте сами, имате пријатеље".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана